1.

9.4

2.

9.3

3.

9.1

4.

8.8

5.

8.6

De 9 leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam

leukste bedrijfsuitjes amsterdam

Veel mensen kunnen beamen dat een van de hoogtepunten binnen een onderneming een bedrijfsuitje is. Er zijn veel keuzes waaruit je kunt kiezen en in dit artikel lees je wat de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam zijn. Ongeacht wat jullie budget is, in dit artikel zal er hoogstwaarschijnlijk een geschikt uitje tussen zitten. En omdat we willen dat er voor ieder wat wils tussen zit, vind je hieronder uiteenlopende bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan actieve uitjes zoals lasergamen, een hindernisbaan en citygames, maar ook uitjes waar je wat minder actief hoeft te zijn, zoals een sloepentocht of een wijnproeverij of bierproeverij. 

Waar kun je bedrijfsuitjes in Amsterdam met korting boeken?

Een bedrijfsuitje kun je uiteraard direct boeken bij het bedrijf zelf, maar er zijn ook genoeg websites waar je een bedrijfsuitje in Amsterdam met korting kunt kopen. Websites waar bijna altijd wel goede deals voor een bedrijfsuitje te vinden zijn, zijn onder andere Dagtickets.nl, Leukstetickets.nl, Doenkado.nl, Uitjekrant.nl en Ticketoo.nl. 

Bekijk aanbiedingen voor bedrijfsuitjes in Amsterdam op Dagtickets.nl

Voor de leukste bedrijfsuitjes moet je bij DagTickets zijn.

Top 9 bedrijfsuitjes in Amsterdam

Nu je weet waar je bedrijfsuitjes in Amsterdam met korting kunt aanschaffen, zijn wij op het punt aangekomen waarvoor je waarschijnlijk op de deze pagina terecht bent gekomen, namelijk onze lijst met de negen leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam. Zoals we in het begin al aangaven, wouden wij ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils in de lijst hieronder te vinden is. Daarom vind je verschillende soorten uitjes in deze lijst. 

Ontdek mooie deals voor bedrijfsuitjes in Amsterdam op Leukstetickets.nl

#1 Kookworkshops

Het volgen van een kookworkshop is volgens ons altijd een goed idee, dus ook als bedrijfsuitje. Naast dat dit een leuke manier is om een gezellige tijd met je collega’s door te brengen, zul je ook nieuwe culinaire vaardigheden ontdekken. Ookal ben je een ervaren thuiskok, wij achten de kans vrij groot dat je tijdens een kookworkshops het een en ander zal leren van een professional. Dus ben je op zoek naar een unieke en leuke manier om meer te leren over de lokale en internationale keuken en wil je daarnaast een gezellige tijd beleven met je collega’s? In dat geval kunnen wij een kookworkshops ten zeerste aanraden. 

In Amsterdam worden er veel verschillende kookworkshops gegeven, waarvan sommige een specifiek thema hebben. Denk bijvoorbeeld aan een workshop die zich speciaal richt op de Aziatische of Afrikaanse keuken. Door bijvoorbeeld op “Kookworkshops Amsterdam” te zoeken, krijg je tientallen bedrijven te zien waar je terecht kunt. Echter, we raden je aan om de websites die wij eerder in dit artikel hebben vermeld eens te bezoeken. Hoogstwaarschijnlijk zul je op een van de websites een mooie aanbieding tegenkomen.

#2 Lasergamen

Als je het ons vraagt is lasergamen een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Het is niet voor niets dat er in Nederland veel locaties zijn waar je dit kunt doen. Ook in Amsterdam is er meer dan genoeg keuze als het aankomt op plekken waar je met jouw collega’s kunt gaan lasergamen. Op veel locaties betaal je ongeveer 10 euro per persoon, maar vaak is het ook mogelijk om dit in combinatie met andere activiteiten te doen. Hierbij kun je denken aan onder andere bowlen of karten. Een van de bedrijven waar dit mogelijk is, is bij Raceplanet. Verder is het zelfs mogelijk om lasergamen bij jullie op het kantoor te laten organiseren. Zoek bijvoorbeeld eens op “lasergamen Amsterdam op locatie” en je zult zien wat de mogelijkheden zijn.

Ook bij lasergamen geldt dat het verstandig is om te onderzoeken of je ergens kunt profiteren van mooie aanbiedingen. Op het moment van schrijven zien wij dat je bij de websites die wij eerder hebben genoemd aan het juiste adres bent voor kortingen op lasergamen bij verschillende bedrijven. Zeker wanneer je met een grote groep van plan bent te gaan lasergamen, kun je al gauw tientallen euro’s besparen op jullie bedrijfsuitje in Amsterdam.

#3 Sloepentocht

Een ander leuk bedrijfsuitje in Amsterdam is een sloepentocht. Amsterdam vanaf het water bekijken is namelijk echt de moeite waard. Zo kom je talloze mooie grachten, bruggetjes, monumentale panden en andere bezienswaardigheden tegen die je anders niet snel tegen zou komen. Het is niet voor niets dat je Amsterdam bovenaan onze lijst met de mooiste rondvaarten van Nederland tegenkomt. De hoofdstad staat namelijk bekend om de vele prachtige grachten en dat is ook de reden waarom veel buitenlandse toeristen dit op hun bucketlist hebben staan. Echter, wie denkt dat dit alleen voor buitenlandse toeristen een leuk uitje is, heeft het volgens ons helemaal mis. Door dit samen met je collega’s te doen, kun je onder het genot van een lekker drankje bijkletsen en genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. 

Op verschillende locaties in Amsterdam kun je vertrekken voor een rondvaart. Zo organiseren rondom Amsterdam Centraal meerdere bedrijven een rondvaart. Echter, deze boten deel je vaak met andere mensen. Voor een bedrijfsuitje is het als je het ons vraagt leuker om een privé sloep te huren. Een bedrijf waar dit mogelijk is, is Rederij Lovers. Deze boten zijn doorgaans wat luxer en voorzien van leuke extra’s, zoals een barretje. 

#4 Citygames

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht? In Amsterdam zijn er meer dan genoeg citygames waaruit je kunt kiezen. Een spel dat de laatste jaren steeds populairder is geworden is de escape game. Dit is vergelijkbaar met een escape room, maar dan doe je het niet ergens binnen op locatie, maar in een stad naar keuze. In Amsterdam zijn er verschillende bedrijven die dit aanbieden. Samen met een team probeer je een mysterie op te lossen. Dit doe je onder andere door puzzels en raadsels op te lossen en out-of-the-box te denken. Het is vooral leuk om dit met een grote groep te doen, zodat jullie in meerdere groepen tegen elkaar kunnen strijden. Naast zo’n escape game, bestaan er ook nog andere citygames die je in Amsterdam kunt doen.

#5 Pubquiz (op locatie)

Wil je weten wie van al jouw collega’s de meeste algemene kennis heeft? Boek dan een pubquiz. Er zijn meerdere bedrijven die dit aanbieden en de quizzen bestaan doorgaans uit open vragen, meerkeuzevragen en buzzer vragen. Een aanrader is Quizzing.nl. Zij organiseren een pubquiz op locatie tegen zeer schappelijke prijzen en brengen alle benodigdheden mee voor een geslaagde middag of avond. Hierbij moet je denken aan een quizmaster, de quiz computer en overige benodigdheden. Verder is het handig om te weten dat het bij Quizzing.nl ook mogelijk is om speciale wensen door te geven of zelfs een quiz op maat te laten maken.

Zie alle kortingen voor bedrijfsuitjes in Amsterdam op Doenkado.nl

LeuksteDagUitjes.nl is Superfan van DoenKado. Altijd een perfect bedrijfsuitje

Uiteraard hoeft de pubquiz niet op het kantoor gehouden te worden en kun je ook met je collega’s op pad en in een van de gezellige cafés in Amsterdam een pubquiz bijwonen. Wanneer je met een grote groep komt, is het uiteraard wel aan te raden om dit van tevoren te melden. Op de website van I Amsterdam kun je een overzicht vinden met cafés waar regelmatig pub quizzen worden gehouden.

#6 Escape rooms

Escape rooms zijn het afgelopen decennium ontzettend populair geworden en omdat je samen met een team moet werken om tot een oplossing te komen, maakt dit het ideaal voor een bedrijfsuitje. Ook het feit dat er in Amsterdam veel locaties zijn waar je dit kunt doen, was voor ons een reden om het op te nemen in onze lijst met de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam.

Een escape room duurt doorgaans ongeveer een uur tot anderhalf uur en de kamers hebben een eigen thema. Door het oplossen van raadsels en puzzels, kunnen jij en je collega’s het mysterie oplossen en ontsnappen. Dit heeft veel overeenkomsten met de citygames die we eerder hebben besproken, maar een escape room is bijna altijd binnen. 

Tenslotte willen we nog een tip meegeven om te kijken of je ergens een goede deal kunt scoren. Op de vijf websites die we eerder hebben besproken, vind je regelmatig goede aanbieding voor escape rooms, waarvan sommige escape rooms in Amsterdam gelegen zijn.

#7 Dinerspellen

Bij dinerspellen moet je over het algemeen denken aan quizzen, maar dan in combinatie met een diner. In Amsterdam zijn er meerdere restaurants die zo’n arrangement voor bedrijven aanbieden. Enkele populaire dinerspellen die je in Amsterdam kunt doen zijn “Ik Hou van Holland Dinnerspel”, “De Company IQ Test”, “Alles Mag Op Vrijdag Dinerquiz” en “90s Dinnergame”. Zo’n dinerspel is weer eens wat anders dan een standaard avondje uit en zeker voor een bedrijfsuitje is dit als je het ons vraagt een betere keuze. 

Een dinerspel is ook goed te combineren met een van de andere activiteiten die wij in dit artikel hebben besproken. Zo kun je bijvoorbeeld overdag gaan lasergamen en de dag afsluiten met een dinerspel.

#8 Wijnproeverij of bierproeverij

Met zijn allen naar een wijnproeverij of een bierproeverij is volgens ons ook een zeer goed idee voor een bedrijfsuitje in Amsterdam. Je leert gedurende de middag of avond meer over de wijnen en bieren en zult hoogstwaarschijnlijk een zeer gezellige tijd beleven met je collega’s. En ook voor een locatie voor een proeverij hoef je in Amsterdam niet lang te zoeken. Zo zijn er tientallen locaties te vinden waar je kunt genieten van lekkere wijnen en bieren. En ook hier geldt dat je regelmatig mooie aanbiedingen tegenkomt op de websites die wij eerder in dit artikel hebben besproken. 

Met korting naar de dierentuin? Bekijk je tickets op Dagtickets.nl

Leukste Dag Uitjes – Ga met het gezin naar de dierentuin met hoge kortingen

#9 Hindernisbaan / stormbaan

Het laatste bedrijfsuitje in Amsterdam dat we willen uitlichten is een hindernisbaan. Dit is het ideale uitje voor wie op zoek is naar een sportief uitje. Bij een hindernisbaan zal een instructeur doorgaans het parkour voordoen en de basistechnieken uitleggen. Vervolgens is het aan jullie om te laten zien wie het snelste is. Er zijn meerdere locaties waar je dit kunt doen en ook is het aan te raden om te zien hoe het is gesteld met de moeilijkheidsgraad van de hindernisbaan. Het is natuurlijk wel leuk om een baan te vinden die uitdagend is, maar ook weer niet onhaalbaar is voor sommige collega’s.

Een bedrijf dat wij kunnen aanraden is Survival Club. Survival Club is gelegen in Amsterdam-West en biedt naast een leuke en uitdagende hindernisbaan, ook de mogelijkheid om dit te combineren met een bierproeverij. 

Conclusie bedrijfsuitjes in Amsterdam

Hierboven heb je kunnen lezen dat er voldoende te doen is in onze hoofdstad en we hopen daarom dat je aan de hand van bovenstaande lijst een geschikt uitje hebt kunnen vinden. Wij zijn echter altijd op zoek naar leuke noemenswaardige uitjes, dus het kan zo zijn dat wij deze lijst in de toekomst zullen aanpassen met nieuwe bedrijfsuitjes. Tenslotte willen we nogmaals de tip meegeven om voordat je een bedrijfsuitje in Amsterdam boekt, te kijken of je ergens een mooie aanbieding kunt vinden. 

Gerelateerde blogs